KEDVES VENDÉGEINK!

HÍREK:

2021.04.26.

Kedves Vendégeink!

A Kormány, védelmi intézkedésekről szóló rendelete alapján jelenleg a szabadtéri sporttevékenység lehetséges, ahol tartható a másfél méteres távolság. A tenisz ennek megfelel. Továbbá megengedettek az igazolt sportolók edzései is. Ezek alapján: Szeretettel várunk mindenkit! :)

Vigyázzunk egymásra! Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk, Rozmaring Tenisz Klub

KÖVETKEZŐ    ÓVINTÉZKEDÉSEKET VEZETTÜK BE A KORONAVÍRUS MIATT :

  A Koronavírus terjedése miatti új élethelyzethez mindannyiunknak igazodnia kell. Sportegyesületként kiemelkedően fontos számunkra játékosaink egészsége. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a rendszeres mozgás pozitívan hat szervezetünk állóképességére és az immunrendszer működését. Mindezekre tekintettel, a Rozmaring Tenisz Klub egyelőre, kisebb változtatásokkal, de üzemel tovább. Bár a tenisz nem tartozik a Koronavírus terjedése szempontjából a magas kockázatú tevékenységek közé, mégis a hozzánk látogatók és munkatársaink biztonsága érdekében a mai naptól a következő óvintézkedéseket tesszük:

- Csak egészségesen gyere! A Rozmaring Tenisz Klubot kizárólag teljesen egészséges, tünetmentes vendég látogathatja. Ebben a tekintetben tünetnek számít bármilyen apró köhögés, orrfújás is.

- Érkezz pontosan! Távozz időben! Tudjuk, hogy a tenisznek szerves része a "klubhangulat", most azonban arra kérünk benneteket, hogy érkezésnél (a játékidőtök előtt) várakozzatok kívül, az épület fehér, bejárati ajtajánál. Játékidő, minden óra 50 percig tart. A pálya lehúzása után kérjük azonnal hagyd el a pályát és a létesítményt.

- Érkezz sportfelszerelésben! Ebben az időszakban a magas kockázatra való tekintettel az öltöző használatát nem tudjuk biztosítani.

- Moss kezet! Kérjük amikor beléptél a Klub területére azonnal, alaposan moss kezet!

- Klub helyiség és büfé zárva. Átmenetileg a Klub helyiséget és a büfét bezárjuk. Ez a terület kizárólag a pályára való be- és kijutásra ad majd lehetőséget. Kérjük ha szükséged van rá, hozz magaddal kulacsot, vizet, nassolni valót!

- Készülj a pontos összeggel! Hálásak vagyunk, ha előre kiszámolod a fizetéshez szükséges pontos összeget, melyet az érkezésnél tudod letenni a pultra.

Klubunk ajánlása szerint a pályán kerüljétek a fizikai érintkezést, az oldalcserét a játék közben, illetve a kézfogást a játék végén! Természetesen mindezeken túl mi is fokozottan odafigyelünk a tisztaságra. Kollégáink naponta többször fertőtlenítik a kilincseket illetve a közös helyiségeket.

Köszönjük a megértést, az együttműködést!

A Rozmaring Tenisz Klub Csapata